mmm marshmallows. Mycket godare än sugarpaste (sp) och mycket lättare att lyckas med tycker jag. Det är klockrent, blir perfekt men se till att du väger dina ingredienser noga och använder all florsocker och rätt märke marshmallows
Färga marsipan/sugarpaste i grått, gärna lite melerande och kavla ut lagom tunt. Tryck med ett jämn tryck mattan på den utkavlade marsipanen/sugarpasten och flytta runt den så att det blir stenar överallt
Häll över marshmallowsmeten och rör ihop. Det finns väldigt många sidor med bra materialtips på nätet redan, men jag har för alldeles för länge sedan (ursäkta dröjsmålet ni som väntat) utlovat en egen liten "sugarpaste for dummies"
Med hjälp av smör, marshmallows och Rice Krispies skapar du den formbara massa, som förutom är ätbar, väger det otroligt lite och är väldigt lätt att jobba och modellera med
Doppa sedan kex/marshmallows i smeten och dekorera med godis. Ögonen på monstrena är gjorda av lakritsstänger som jag bara skurit i tunna bitar och satt en lite svart prick sugarpaste i mitten
Jag gjorde marshmallowspasta, en bra grej om man vill göra t. Dessutom är den god till skillnad från sugarpaste, och ingredienserna är enkla att få tag i
200 g marshmallows. Smörj en skål med cocosfett, lägg i marsmallows (är de stora kan man dela) micra med 2 msk vatten tills de smält (ca 2-3 min, men rör om emellanåt)