500 g ODENSE Marcipan. 1250 g ODENSE Nougat. 1150 g ODENSE Mörk Choklad 70% eller ODENSE Chokladknappar Mörka. 14 cl konjakKavla ut marsipanen till en lång smal rektangel (ungefär 4 cm bred), pensla på cognac
För er som inte vet vad Mozartkulor är, kan jag berätta att det är supergoda kulor av mandelmassa eller marsipan med en kärna av nougat som har doppats i choklad
Rosa marsipanlock (Odense). Rosa och grön marsipan. Lägg försiktigt på marsipanlocket över grädden. Dekorera med tvinnade längder av grön marsipan runt tårtan och rosa rosor och gröna blad ovanpå
Genom Buzzador fick jag chansen att buzza bakprodukter från Odense, nu när de är Mors dag idag så passade det ju utmärkt att testa deras marsipanlock och figurmarsipan
500 g ODENSE Marcipan. 1250 g ODENSE Nougat. 1150 g ODENSE Mörk Choklad 70% eller ODENSE Chokladknappar Mörka. 14 cl konjakKavla ut marsipanen till en lång smal rektangel (ungefär 4 cm bred), pensla på cognac