Vit chokladmousse 1. Blötlägg gelatinblad 2. Koka upp hälften av grädden, slå den över den hackade chokladen, smält ner gelatinbladet i blandningen och avsluta med att tillsätta resten av grädden och mjölken
Lägg på dom små marsipanlocken på varje cupcake. Jag har köpt färdiga marsipanlock och rosor till dessa prinsess cupcakes, men självklart kan man göra allt från grunden och göra sin egen marsipan
Om du inte använder ett färdigt marsipanlock, kavla ut marsipanen så den är ca 3-4 mm tunn, använd potatismjöl så den inte fastnar. 1 marsipanlock i önskad färg. Montering5 dl vispad grädde 4 msk apelsinsylt eller -marmelad 1 marsipanlock i önskad färg riven mandelmassa eller marsipan potatismjöl, till kavling
Rosa marsipanlock (Odense). Lägg försiktigt på marsipanlocket över grädden. Prinsesstårta är min favorittårta och den tårta jag helst bakar när det är kalas
Vit chokladmousse 1. Blötlägg gelatinblad 2. Koka upp hälften av grädden, slå den över den hackade chokladen, smält ner gelatinbladet i blandningen och avsluta med att tillsätta resten av grädden och mjölken