Marulk, denna fula och köttigafisk som smakar minst sagt gott. Ihop med en enkelsallad och en krämig sås gjord på ärtor blir denna fisk en riktig succé
Ta ut fisken ur ugnen och låt den rinna av på lite hushållspapper. Marulk är en väldigt god fisk med ett fast kött men kan lätt bli torrt om man översteker den
Graderna är angivna med ca temperaturer, testa dig fram för att se vad du gillar bäst. Fisk är ju både nyttigt och gott, dessutom är det väldigt enkelt att laga
Vi hade bestämt oss för att prova Marulk och till den blev det en ratatouillegryta och auberginer. Då skrivervi lördag igen, Håkan sliter och släpar på jobbet så Anki får styra upp köket själv i dag
Ugnsgratinerad Torsk(kolja, Hälleflundra, Marulk) m ört och vitlöksmarinad, ugnsbakadekvisttomater. Har man många gäster man ska laga mat på till nyår är fiskiugnen perfekt