250 g frysta hallon 1 citron, saften 1 dl strösocker 5 dl vispgrädde 1 burk kondenserad mjölk sötad, ca 400 g 500 g mascarpone 1 dl pistagenötter, att garnera med
hemgjord mascarponeglass med en smörsås på vällagrad rom. Som jag faktiskt kom ihåg att ta fram därur fredag morgon inför middag med goda vännerna igår kväll
De flesta ställena är turistfällor, det ser man på dom långa menyerna som alltid finns utanför restaurangen, ofta med någon som försöker övertala en om att maten och priserna är jätte bra
Dessertdrottningen M tog därefter över scenen med sin mascarponeglass, den ljuvliga romsåsen och den patenterade chokladsåsen (kakao + vispgrädde + socker + sirap - koka koka till valfri konsistens)
Osten ska vara rumsvarm. Börja med att vispa ägg, socker och vaniljsocker poröst med elvisp. Tillsätt sedan den flytande honungen och den rumsvarma osten