Om en vecka är det ju påskafton, och sedan kommer Valborg, Första maj, konfirmation, bröllop, barndop, student och alldeles "vanliga" födelsedagsbjudningar och vårliga träffar i en strid ström
Utifrån det började jag sedan fundera på vad man kan äta till och resultatet blev denna väldigt goda spanska (typ) buffé, mojo rojo, kyckligbiffar, ugnsrostade tomater med oliver, bröd och saltrostade potatisar
Pappa gav mej en bit älgstek och så spann jag vidare på det temat med sikrom, kallrökt lax, pepparrot, rotfrukter, västerbottensost, rödbetor, havtorn, hallon och choklad och en Nordisk buffé var född
Tillsätt soltorkade tomater i strimlor, oliver och torkad timjan. )Jag bjöd på en italiensk buffe med pastasallad, charkuterier, marinerad kyckling med örtsås, capresespett, crostini med lax och gremolata, ost och kex
Förra året bjöd jag däremot på mat och dryck, och hade en minst sagt trevlig kväll. Picnicmat. Ja, varför inte ta med sig denna kycklingröra och ett stort bröd nästa gång familjen behöver matsäck
Vi köpte med oss Thai mat och godis och såg en skräckis, "wrong turn" men den var inte bra. I lördags efter jag slutat jobbet mötte Felicia upp mig så åkte vi till sats Odenplan och körde på ett bra bröst pass
Maten från Food bestod av karrélaxpaket med grönsakerbröd och smörsalladugnsrostade tomateräppeltzatzikipotatisgratängEfterrätten var citchokladmousse men den åt ju inte jag