Recepten är till största delen skrivna av amatörbagare så ibland kan de vara lite knapphändiga, men som tur är gör ju inte det så mycket när man bakar matbröd
Matbröd. 100 g aprikoser. 100 g russin. 100 g aprikoser. 100 g russin. Frukt och nötböd. Detta är ett otroligt lätt recept som passar alldeles utmärkt till en kopp te i höstrusket
Jag är verkligen ingen person som gillar och baka matbröd och bullar. Jag gillar inte att ha frukt, nötter o russin i bröd så jag bakar utan de, men låter det stå kvar i receptet så kan ni baka efter ert tycke o smak
Vill man baka och inte har så mycket tid, då kan du prova det här fantastiskt goda matbrödet. 1 dl russin. 1-2 dl torkade aprikoser, delade i mindre bitar. 1 dl russin. 1-2 dl torkade aprikoser
50 g torkade aprikoser. 1½ dl russin. Skär frukten i grova bitar och lägg i en bunke. Låt vattnet koka upp, häll det över frukten och låt stå ca 30 min
Idag blir det matbröd och baguetter. Hacka frukten och hasselnötterna mycket grovt, blanda med russinen och alla de torra ingredienserna och rör ner i filmjölken
Grovhacka katrinplommon, aprikoser och russin. 50 g torkade aprikoser. 100 g russin (ca 1 1/2 dl). Blanda hacket med vatten, linfrö, rågmjöl och rågkross i en kastrull