1 dl russin. 1 dl solrosfrö (kan ersättas med finhackade valnötter). Ugn 175 grader. Rör ihop dom torra ingredienserna och blanda med vätskan, hälls sen upp i en smord långpanna
Grovhacka katrinplommon, aprikoser och russin. Tillsätt ev även valnötterna, som ska vara grovhackade. 100 g russin (ca 1 1/2 dl). 100 g valnötter (ev)
Ett saftigt, gott matbröd fullproppat med godsakerRaskdeg1 000 g vatten1 000 g fibersikt70 g jästBlanda och låt ligga i två timmar. Bortgöring500 g fibersikt400 g extra bagerivetemjöl250 g russin200 g syltade apelsinskal100 g flytande vört100 g hasselnötter, hela100 g valnötter, hela100 g mandel, hela100 g äppelklyftor (frysta)35 g saltBlanda alla ingredienser med raskdegen och kör som VR-limpa. 250 g russin. 100 g valnötter