Receptet är taget ur boken Baka Glutenfritt – matbröd, kakor, tårtor & desserter. Vill du kan du ta ett recept på ett annat av dina favoritbröd och krydda med din egen glutenfria vörtkryddmix som du hittar recept på längst ned
Jag är verkligen ingen person som gillar och baka matbrödoch bullar. Hacka frukten och hasselnötterna mycket grovt, blanda medrussinenoch alla de torra ingredienserna och rör ner i filmjölken
Idag blir det matbrödoch baguetter. Hacka frukten och hasselnötterna mycket grovt, blanda medrussinenoch alla de torra ingredienserna och rör ner i filmjölken
Enkelt och ljuvligt gott och riktigt saftligt matbröd. Rör ner filmjölk, sirap, lingonsylt ochrussin. dinkelmjöl3 dl vetemjöl1½ tsk salt2 tsk bikarbonat4 dl filmjölk2 msk sirap3 msk lingonsylt½-1 dl russinBlanda alla torra ingredienser. Häll i avlång smord brödform och grädda i nedre delen av ugnen (175 grader) i ca 1 timme. 4 dl filmjölk. ½-1 dl russin