Finhacka matjesillfiléerna och hacka ägget. 2 st små burkar matjesill. - matpaj, Buffé, Fisk, Förrätter, Högtider, Jul, Pajer, Påsk, Picnicmat, Tilltugg & Plock 18 st min. 2 st små burkar matjesill
Byt matjesillen mot sill du lägger in själv så slipper du socker och eventuella tillsatser. Jag brukar se till så att det finns rätter som är förrätter, varmrätter, mellanrätter och så en efterrätt
Matjesill och chop chop ligger väldigt högt upp på toppen. Där förlorade maträtten slutligt sina prickar och ringar och kom där och då att införlivas i engelskan som "smorgasbord", idag synonymt med bufféservering och ingen minns längre att det en gång var en svensk förrätt
Till förrätt blev det matjesill, gräddfil, gräslök och potatis. Å härliga midsommar. Trevliga vänner, god mat samt både sol och regn – vad mer kan man önska
Rör sedan försiktigt ner matjesill, polkabetor och päron. Skär upp och servera som snittar eller som en god förrätt dekorerat med polkabetor, majonnäs och lätt stekta päron
Matjesill och chop chop ligger väldigt högt upp på toppen. Där förlorade maträtten slutligt sina prickar och ringar och kom där och då att införlivas i engelskan som "smorgasbord", idag synonymt med bufféservering och ingen minns längre att det en gång var en svensk förrätt