Hacka matjesill och ägg. Jag gjorde även en gubbröra härom dagen som jag gått och mumsat på i flera dagar nu tillsammans med mitt sesamknäcke som jag gjorde för cirka en vecka sen, såå gott
Varför inte fixa till en gubbröra som vickning på nyårsfesten. 4 portioner gubbröra. 1 burk (ca 200 g) matjesill i bitar. Foto/Photo, Mat/Food 4 portioner gubbröra. 1 burk (ca 200 g) matjesill i bitar
Hacka matjesillen, äggen och rödlöken. Lägg på salladsbladen och en klick gubbröra på brödet. 1. 2. Lägg alltsammans i en bunke och blanda ner övriga ingredienser
Många gör gubbröran med ansjovis, men jag gör den med matjesill. Hacka matjesill och ägg. Gubbröran är en riktig klassiker och idag serverades den på ett gott knäckebröd, men den är lika god på ett grovt bröd eller varför inte till små färskpotatisar
Något som är så underskattat men ack så gott är just gubbröra. Samla alla resterna från jul, påsk eller midsommar middagen ochh gör en alldeles egen gubbröra
Byt ut ansjovisen mot matjesill, kaviar eller kanske blanda ner lite surströmming. Tycker man inte att det är gott så behöver man inte äta det, kanske istället testa den här goda varianten ovan på Gubbröra, en Gummröra
Gubbröra. Gubbröra. Här så har det stökats på med sillar till silllunchen till midsommar vi ska ha, och det blir i "campinganda" tillsammans med goda vänner