Matjesillröra ägg recept

Matjesillröra med kavring

Matjesillröra med kavring

Skär bort kanterna på kavringen och grovhacka de kanterna och lägg i botten på serveringsglasen. 8 port3 dl gräddfil1 dl majonäs1 röd lök1 äpple2 brkar matjesill3 kokta ägg1 kruka dillcitronsaftsalt, peppar8 skivor kavringBlanda ihop alla ingredienser med grovhackad matjesill och ägg
Härligt god matjesillröra

Härligt god matjesillröra

Skala och hacka lök, ägg och äpple i små bitar. Lägg upp och garnera med skivade rädisor, grovt hackad gräslök och eventuellt en liten bit citron
Matjesillröra

Matjesillröra

Skala och hacka äggen. Blanda ägg, sill, gräddfil och ost. 2 st kokta ägg. Skala och finhacka löken. Skär sillen i små bitar
Matjesillröra

Matjesillröra

Hacka äggen. Blanda alla ingredienser och lägg upp på rågbröd med Bregott eller servera till hårt bröd brett med Bregott
Matjesillröra

Matjesillröra

Skala och hacka ägget. Blanda sill, ägg, gräddfil och gräslök. 1 hårdkokt ägg. Låt sillen rinna av. Hacka den grovt

Matjesillröra

Hacka lök, äpple, sill, ägg och klipp gräslök och lägg i majonnäs- och gräddfilsblandningen. 2 hårdkokta ägg (8 min)