Matjessillpajer med lök & citron 1 dl grahamsmjöl. 12 dl vetemjöl. 1125 g margarin eller smör mittkok.expressen.se
Matjessillpaj Botten. Mixa ihop mjöl, dill, salt och smör till en smulig massa i matberedaren. Tillsätt kesella och arbeta ihop till en deg Ica kuriren
En salt paj! Receptet har vi haft i urklippssmappen ett tag nu och efter lite finjusteringar för att passa våra smaklökar lite bättre så såg alltså matjessillpajen dagens ljus hos Mårtenssons Mårtenssons kök
Matjessillpaj med västerbotten, rödlök och dill Pajdeg. Blanda mjölsorterna med salt och stötta dilfrön. Hacka och finfördela smöret i mjölet till en grynig massa Matklubben.nu
Matjessillpaj Finhacka kavringen. Smält smöret och blanda det med brödsmulorna. Fördela blandningen i en smord form cirka 24 cm i diameter med avtagbar kant Ica kuriren