Krämig matjessillsallad med brynt smör, kapris, ägg och päron 400 g matjessill [2 förpackingar] 100 g smör, brynt 1 kruka gräslök 1 rödlök 100 g kapris 1 päron 3 ägg, kokta 2 dl crème fraîche 1 dl majonnäs 1 msk vit balsamvinäger salt www.koket.se
Matjessillsallad Låt sillen rinna av och dela den i stora bitar. Skala och skär potatis och rödbetor i skivor. Rör ihop ingredienserna till såsen Arla
Matjessillsallad med Västerbottensostsås Skär potatisen i bitar. Skölj och slunga salladen torr. Lägg upp salladen på ett fat och lägg på potatis Hemmets Journal
Matjessillsallad 1. Skala äggen och dela dem i vitor och gulor. Finhacka vitor och gulor separat. 2. Dela potatisarna. Skär matjessillen i små bitar Tasteline
Matjessillsallad Låt sillen rinna av och dela den i stora bitar. Skala och skär potatis och rödbetor i skivor. Rör ihop alla ingredienserna till såsen Matklubben.nu
Matjessillsallad 1. Bottna med sallatsblad på fyra tallrikar eller ett stort fat. Lägg på kall skivad potatis, äggklyftor, rödbetor i klyftor och rejält med matjessill uppskuren i bitar Tasteline