Lägg i fyllningen i pajskalet. Tärna margarinet och lägg det i en bunke. Blanda med vetemjölet till en grynig massa, tillsätt vattnet och blanda snabbt ihop till en pajdeg
Fyllning. Kör mjöl och margarin i matberedaren några sekunder tills det blandats till en smuldeg, häll sedan i vattnet och kör några sekunder tills det blir en deg
Fyllning (för den jag gjorde idag). Stek upp fyllningen, i detta fall kycklingfilé kryddad med paprikakrydda och champinjoner - jag steker dom var för sig och låter sig kallna lite i en egen bunke/kastrull
Det är enklare än en tacopaj tycker jag, vilket är bland mina favoriter bland matpajer. Heej. Jag ska dela med mig av mitt egna sjukt supersmarriga recept på dagens rätt vi åt
Gör den fyllning du önskar. Jag gjorde en enkel köttfärsfyllning med en smak av ingefära och kanel. Matpaj har jag tyckt varit en stor utmaning och svårt att få till bra