Maträtt på kinakål recept

Kimchistekt ris med ägg (mjölkfri)

Kimchistekt ris med ägg (mjölkfri)

Kimchi är en traditionell (fermenterad) koreansk rätt, som ofta baseras kinakål, och det är ett riktigt läckert tillbehör till olika maträtter

Kall mat väcker heta känslor

Däremot återfinns flera av de maträtter som funnits menyn under åren som gått. För mig är det ren glädje att skapa raw food-alternativ av traditionella maträtter
Miso Ramen

Miso Ramen

Miso Ramen är en Ramen nudel maträtt från norra delen av Japan. * Jag har precis lagt kinakål eftersom kål inte har fin grön färg
Klassisk Kimchi

Klassisk Kimchi

Kimchi är en Koreansk sidorätt som passar till de flesta maträtter. Den finns att köpa Asiatiska butiker och nätet

Philly cheese steak sandwich

I Amerika och länderna nedanför oss så är denna maträtt mycket vanligt, precis som våra färdigbredda ost & skinkfrallor som finns närmsta bensinmack… Men detta är tusen gånger godare och matigare

Wokad Vinägerkål

till att lyfta lite tyngre maträtter, som rödkokt sidfläsk eller fet fisk. Skär kinakålen längden i ½ centimeter breda strimlor