Snabbfixat och friskt med den syrliga salsan. Gott. 2 pers. 1 avocado2 mogna tomater1 kruka korianderdrygt 1/2 citron1 knapp msk olja1 charlottenlöksalt+2 st kycklingfiléer1 tsk spiskummin1 tsk paprikapulver1 skvätt citronordentligt med salt & pepparolja+parmesan (eller dylikt)tortillabrödsalladsbladSkär kycklingen i små bitar, rör ihop med kryddor och olja
Gott, snabbt och enkelt när jag vill göra det lätt för mig och flörta med Mannen som tycker att det här är jättegott (inte så svårflörtad med andra ord
Mumsfilibabba. Strimla kycklingfileerBanka sönder ca 30 st nachochips i en plastpåseSätt i kycklingen i chipssmulet och blanda om ordentligt så kycklingen blir smulig all overBred ut kyckingen på en plåt med bakplåtspapper och sätt in i ugnen på 200 grader tills kycklingen är klar (håll koll, svårt att säga tid beroende på hur stora kycklingbitar man gör men se till att det inte blir torrt)Till kycklingen serverade jag resten av nachochipsen, halloumiost, en grönsallad och 2 röror där den ena bestod av creme fraiche och mosad fetaost och den andra av sweet chilisås med CF
Skölj paprikan, kärna ur den och tärna den fint. Skala potatisen och skär den i 1 cm stora tärningar. Låt de soltorkade tomaterna rinna av och hacka dem grovt