Men något som alltid har varit svårt för mig är att göra en god tacosås, många försök har lett till ett ganska smaklöst resultat, men nu har jag hittat rätt
Bryn köttfärsen, häll i tacokryddan, vatten och tacosås. Åter igen ett recept på en favvorätt i våran familj, mexikansk chili con carne som vi ätit till middag idag
Mexikansk kycklingpaj utan skal så fick vi ändå ut en god middag. Dumt att slänga tänkte jag och ökade på mängden tacosås och philadelphiaost i det här receptet
Creamy baked chicken taquitos lät alldeles underbart mexikanskt gott. I originalreceptet serverades de med mexikanskt ris, men jag körde på sallad-gurka-tomat-majs-kombon med avokado och det blev lika gott ändå
Vi käkade den goda gratängen tillsammans med färska grönsaker, majskorn, mexikanskt böndipp (se här) samt en kall sås gjord på 1 dl het tacosås blandad med 2 dl avrunnen fil (kan ersättas med crème fraiche eller gräddfil). 1 dl het tacosås