Japp, så snabbt går det att baka chokladkakor/muffins i micron. Smält smöret på medel effekt i micron. Jag använde silikon formar som tål micro i stället för dubbla pappersformar
Smällt chokladen (över vattenbad eller i micro, se till att rör om flera gånger så det inte bräns), doppa nosen först och låt rinna av sen doppa halva delen på båda sidorna och strö över cocos så det fassnar
Smält chokladen i micro eller över vattenbad. 150 g pepparkakor (glutenfria pepparkakor)2 msk kakao1 msk vaniljsocker1 msk pepparkakskrydda – valfritt, förstärker smaken av pepparkaka
Smält choklad i micro eller över vattenbad (för mig gick det åt ca 200 g choklad, 100 g av varje). Det var ett tag sen jag gjorde cake pops så jag gjorde några nu inför Alla Hjärtans Dag
Smält chokladen över vattenbad, eller i micro, och rör ned den. Jag kan lova att i stort sett vilken glassmak som helst, som innehåller bär, nötter eller choklad, blir till en otroligt lyxig efterrätt i sällskap av denna i mit tycke perfekta chokladkaka
Smält samman choklad och grädde till en slät kräm i micro eller på sväg värme på spisen. Så varför inte plocka fram en underbar godiskaka till julfikat
Smält chokladen försiktigt i micro eller vattenbad. Jag väljer gärna en lite nyttigare kaka framför en onyttig, men inte om den onyttiga är sjuttiofem gånger godare