Jag vill inte att någon ska känna att bara för jag räknar kalorier behöver ni göra det, jag har valt denna livstil för jag älskar den och vill jobba med något inom detta i framtiden, jag vill liksom prova nya saker osv för att själv kunna säga vad som funkar och inte funkar
Lunch/middag (varierar ordningen på dem). Många av dem väldigt fattiga på kalorier och bra näring. Jag kan inte riktigt förklara varför men jag tycker det är roligt att titta på andras ”Vad jag åt under en dag”
Tack vare att jag började skriva bloggen så har jag kanske haft det lättare än många andra att hålla mig till den mat jag anser vara mest hälsosam, med väldigt få avsteg under vägen
Frukost, mellanmål, lunch, mellanmål, middag. under tiden ihop alla ingredienserna till frikadellerna. Grönsaker, bär, frukt, rotfrukter innehåller inte speciellt mycket kalorier/energi men massor av näring
Igår blev det en räksallad till lunch och hamburgare till middag och recepten kommer här. Man inleder dagen med ett glas vatten med lite färskpressad citron och sedan får man dricka vatten, kaffe och te hur mycket man vill under dagen
Gårdagens middag går nog inte till den gastronomiska historien precis men ja, jag vart ju mätt. Det fick fräsa i ca tio minuter under lock och sedan några minuter utan lock
Tjenare, har suttit och gjort om bloggdesign på förmiddagen och försökt redigera bilder sen igår. Lägg i en bit aluminiumfolie och häll i torkade, gula ärtor eller ris för att hålla kanterna på plats under gräddningen
Grönsallad - till lunchen eller middagen som komplement till huvudrätten gör att du inte behöver äta lika mycket att köttet/fisken/kycklingen - bra för hälsan och för miljön
Att vi inte har något kök i sta'n för tillfället bidrog också till valet av middag. Kanske inget nytt under solen men första gången jag har gjort det i alla fall
Under tiden skala och tärna potatisen och skiva purjolöken. Tillsätt gurkmeja och ingefära och koka allt på mellanvärme under lock i ca 10 min, eller tills potatisen är mjuk