En brk MildaCuisine fraiche med Karl-Johansvamp (2. Nästan exakt samma recept kommer jag och min sambo Göran att ha med i tidningen Allt om LCHF i mars 2015
Skulle dock rekommendera en mildare sort för barnfamiljer. Så på vägen hem från jobbet igår köpte jag kycklingfiléer, en burk créme bonjour fraiche cuisine och en påse klyftpotatis
2 dl MildaCuisine fraiche Karl Johansvamp. 2 morötter 2 dl MildaCuisine fraiche Karl Johansvamp. I torsdags lagade jag en kycklinggryta som blev riktigt mustig, krämig och höstig
Make sure you keep the heat hot enough for the meat to fry and become brown, rather than just stew. 1 tsp paprika Paprika pa-preek-ah A spice that's central to Hungarian cuisine, paprika is made by drying a particular type of…
Servera gärna med citron och lite MildaCuisine Fraiche Vitlök & örter. Nya Milda Kockens val har just den här unika blandningen av smör-, raps- och solrosolja