Tillsätt vatten och Mildacuisine, sparris, låt koka ihop ca 5 minuter. 1-2 msk Milda flytande margarin. 1-2 dl vatten (beroende på om man vill ha en tunn eller tjock sås). 2 dl Mildacuisine vitlök & örter fraiche
Smält ner MildaCuisine i en kastrull, slå över grädde, oxfond och senap. Smaka av och bestäm själv om såsen behöver saltas - det kommer ganska bra med sälta från ädelosten och Black & White-kryddan
Häll i Milda Mat, senap, salt och peppar. Låt såsen koka upp under omrörning. Lägg i färskosten och låt den smälta ner i såsen, koka upp under omrörning
Ha i Crème Bonjour Cuisine och matlagsningsgrädde. Det är dessutom betydligt mindre mängd kött i förhållande till mängden sås i denna variant än i originalet, anledningen att det allt som oftast behövs lite mera klister när man ska ge småbarn mat
Ta en långpanna med höga kantor och varva sås, bröd, sås, bröd, sås och avsluta med osten. 2 dl matlagningsgrädda mildacuisine 15% (ostgrädde). 2 dl milda lätt & fyllig 4%
Tomatsalladen var verkligen fräsch och god och får de söta smakerna i tomaterna att komma fram extra bra och MildaCuisine fraiche Chili & Paprika blev en perfekt dipp/sås som höjde rätten ett snäpp
Tillsätt Mildacuisine fraiche, buljong, peppar och timjan och låt rätten småkoka ca 6 minuter. Servera pastan med såsen och strö över lite finhackad persilja 400 g fläskfilé. 2 msk Milda flytande margarin. 2½ dl Mildacuisine fraiche karl-johan Svamp
Runt kring de sydliga städerna Szeged och Kalocsa, där de torra varma somrarna, milda vårregnen och den lätta bördiga jorden fick plantorna att frodas, där hade "paprikafamiljer" som Palffys och Horvaths utvecklat odlingen och tillverkningen till en verklig konst