Mästerkocken TommyMyllymäki höll en presentation och det var en massa männsikor där. Jag har testat dem vid ett flertal tillfällen och de är riktigt goda, utan tillsatser och så lätta att använda
Originalreceptet ecept kommer från TommyMyllymäki och Expressens bilaga Mittkök. Sista helgen med melodifestivalen är över och därmed också sex veckor med lördagar med extra god mat
Detta recept kommer ursprungligen från TommyMyllymäki och Karin Andersson från MittKök. Det går att variera i det oändliga och fungerar bra i lunchlåda även efter en vända i frysen allt som oftast
Receptet på broccoliröran hittade vi i vårt senaste kokbokstillskott, "Grönsaker, tillbehör och garnityr" av TommyMyllymäki , en kokbok som vi haft otroligt mycket glädje och användning av sedan den flyttade in i vår proppfyllda bokhylla
a min älskade mamma gjorde att jag fick upp ögonen för matlagningsdelen i nyhetsmorgon - mittkök. Ta ett ark bakplåtspapper och placera den tinade laxbiten mitt i