Blanda mjöl och bakpulver i en bunke. Jag har hört från flera håll att vichyvatten ska göra underverk med våffelsmeten, så självklart var jag ju tvungen att prova
Tillsätt mjölkpulvret och rör om tills det också har lösts upp helt. Arbeta in mjölet, först i bunken och sedan på bakbordet eller köksbänken, tills du får en klibbfri deg
Det enda man behöver tillsätta är olja och vatten. Sist jag gjorde eget knäckebröd blev det inget bra, gjorde för tjockt, och hade sojamjöl istället för mandelmjöl, så det var nog därför det blev misslyckat
Krydda med tacokrydda och 1 dl vatten. 1. Blanda alla ingredienserna till pajskalet ordentligt. Tryck ut degen i en pajform, medca 25 cm i diameter, ända upp på kanterna
2 dl vetemjöl eller 2 dl glutenfritt mjöl (finax). 2 dl kokande vatten. Blanda alla torra ingredienser. Slå det kokande vattnet över oljan som sedan slås över de torra ingredienserna
Värm hallon, sukrin och vatten i en kastrull, i några minuter. Receptet är hämtat ur min senaste bok ”Bakglädje och LCHF – Njutning utan socker och mjöl
Sikta mjölet i en skål och blanda i bakpulvret. Tillsätt mjölblandningen till smeten och rör om väl. 1 dl varmt vatten. 3 dl vetemjöl. 3 dl mjölk. 1 msk potatismjöl
Blanda mjöl, bakpulver och socker i en skål och rör runt. Smält smör, vatten och 100 g av den hackade mörka chokladen under konstant omrörning på svag värme. 5 dl vatten. 200 g vetemjöl