Blanda samman potatismjöl, bikarbonat och vaniljsocker i en bunke. Rör 150 gram rumsvarmt smör och 1 ägg mjukt i en bunke. 1 1/2 dl potatismjöl. 150 g mjukt smör. 1 1/2 dl potatismjöl
Vispa upp smöret mjukt, tillsätt sockret och fortsätt vispa tills du får ett fluff. Och här är det som synes blåbär som jag blandade med vanilj, socker och lite potatismjöl då bären var frysta
Vad kan vara bättre än att bjuda gäster på en saftig och mjukkaka som bara smälter i munnen. Häll i bären som du rullat i lite vetemjöl (eller potatismjöl om de är frusna) och fyll på med resterande smet
Smaksatt med lemoncurd och med mjuka vågor av söt maräng. En synnerligen smaskigt god finkaka. Vispa äggvitorna med sockret till marängen till ett fast skum och fördela jämt över kakan
Kladdkaka. Vad blir det om man kombinerar ihop dessa till en enda kaka. Smulpajskladdkaka förstås. Och så lite vaniljkräm i kladdkakan, extra allt skare va
Börja med att vispa smöret och margarinet mjukt med elvisp. Låt sedan kakan kallna, vänd den gärna så att toppen är neråt så att kanterna på tårtan blir så raka som möjligt