Idag vill jag bjuda er på mycket god mjukkakamedbanan, citron, och vallmo. Denna mjukkaka är nästan naturligt sött , tack vare banan och också glutenfri då använde jag havremjöl
Fick bakat dessa små mjuka kakor idag med. En bil stod på tvären och farbrorn stod där med trasig cykel, två trasiga papperspåsar med grejer i och helt moddig av snöblandat gegga
Mjukpepparkaka har hört julen till sedan jag var barn. Med rågmjöl, hälften så mycket socker, banan och lingon så är den lite hälsosammare än vanliga mjuka pepparkakor, utan att tumma på julfeelingen
Men jag tänker att om du byter ut mandelmassan mot mer banan och hoppar över eller minskar på kardemumman, så får du en kaka som inte är så semmel-aktig
Konsistensen på dessa småkakor blir något mjuk, främst på grund utav bananen. De innehåller inga mejeriprodukter, då de är bakade med kokosolja istället för smör
Endera skiva bananen och frysa in den eller baka en kaka. Det blev en kaka. Jag blandade också i smeten chokladflingor, men det går lika bra med chokladbitar
Baka en banankaka. Fantastikt god och saftigare kaka får man nog leta efter. Blanda de torra ingredienserna med hela valnötter (spara några att strö över) och vänd försiktigt blandningen i banansmeten
Ingredienser Mjukbanankaka Receptet är för 1 kaka 6 st ägg 2 msk kokossocker (alt. 2 msk honung) 60 ml kokosolja 120 ml kokosmjöl 2 tsk bakpulver 1 tsk äkta vaniljpulver 2 st banan Att ströa formen med riven kokos 1 nypa himalayasalt/havssalt Lite smält kokosolja och riven kokos till formen