Rör ihop florsocker med lite citronsaft så att den blir ungefär som filmjölk i konsistensen. Rippla över kakan, dekorera med rabarberskivorna och mandelflarn, om så önskas
Smält smöret och blanda det och filmjölkenmed äggsmeten. I måndags tog jag med en mjukpepparkaka till jobbet, tyckte att det var ett bra sätt att starta julveckan på
Ta bort papperet och lägg kakan på ett fat, eller förvara kakan i papperet med en bakduk runtom. Blev bjuden på lunch av mamma och sedan uppvaktad med fina paket
Tillsätt gräddfilen eller filmjölken och det avsvalnade smöret. Känn med en trästicka när kakan är klar ( stickan ska vara torr när man drar ut den ur kakan)
Jag brukar nästan alltid baka bullar till kalasen men i helgen när vi firade dotterns födelsedag räckte tiden helt enkelt inte till men då hittade jag ett recept på nätet på en mjukkakamed kanelsmak och pärlsocker som jag dubblade och bakade i en långpanna
Rör ner i äggsmeten tillsammans medfilmjölken. Jag har "uppgraderat"mitt recept på mjukpepparkaka och det blev så mycket bättre så jag resolut ersatte receptet
Smält smöret med pepparkakskryddan och blanda det och filmjölk/yoghurtmed äggsmeten. Egentligen ska det (enligt Leilas recept) serveras med lingongrädde, men jag hoppade det
Tillsätt filmjölken och blanda till en jämn smet. Mjukchokladkakamed cream cheese-fyllning. En kaka som ser ut som en helt vanlig mjukchokladkaka, men som när den skärs upp visar sig gömma en mycket smarrig fyllning av cream cheese, vanilj och kondenserad mjölk
Blanda i filmjölken. Känn med en sticka om den är färdig. Garnera med lingon. 11 dl filmjölk. 1Blanda florsocker och vatten till en glasyr och ringla över kakan