grädda och så har man en paj, tårta, mjukkaka som man kan äta som den är, servera med glass. Grädda kakan så den får fin färg och känns torr med en sticka, täck med folie mot slutet vid behov
Vispa upp smöret mjukt, tillsätt sockret och fortsätt vispa tills du får ett fluff. Skala kärna ur och skiva eller tärna äpplena och lägg i en bunke med socker/kanelblandningen
Smält smöret och blanda det med persikojuicen. Låt kakan svalna innan den skärs i rutor. Dekorera med. Grädda kakan i nedre delen av ugnen i ca 30 minuter
Äpplen går att byta ut mot päron eller nektarin, persika och plommon. Det här är ytterligare en variant på min favoritsmet – den är helt underbar att använda till alla sorters mjuka kakor
En underbart och saftig och mjukmorotskaka smaksatt med citron istället för kanel. Mjuka kakor,. Kakan. Toppad med fräsch Philadelphiatopping och färsk frukt
Saftig, mjuk och himmelskt god fruktkaka som är enkel att göra. Då mjuknar dem snabbare i ugnen och även suger åt sig socker- och kardemummablandningen
Om man gör en kladdkaka eller annan mjukchokladkaka kan man koka den här såsen lite tjockare och sedan häll över kakan och garnera med fler lavendelstänglar