En härligt saftig glutenfri mjukkaka med smak av apelsin, kokos och kondenserad mjölk. Men, och ni förstod väl att ett sådant var på kommande, nu har jag kommit på ett riktigt bra recept på glutenfri mjukkaka i kakform
Jag hade gjort en MjukPalsternacks-kaka kvällen innan (den blir som godast om den får "stå till sig lite" i kylen) som jag sedan toppade med en Kokos & Citron "glasyr"
Blanda ner bakpulver och kokosmjöl i bönsmeten. Lagom till fredagsfikat kommer här ett recept på en mjuk glutenfri kaka med den kanske överraskande ingrediensen, vita bönor
Vispa smöret mjuk med elvisp tillsammans med florsocker, vanilj och limeskal. Bred eller spritsa ut över den helt avsvalnade kakan och toppa med kokosflingor
Om du bröar formen med kokos så får kakan en extra touch och blir supergod. Passa på och baka denna ljuvligt goda sockerkaka med syrliga rabarber nu när det är säsong för dem