Bland annat denna Mjukapepparkaka kommer det att bjudas på till glöggen. På lördag kommer vi ha lite julfika här hos oss med några kompisar & deras barn, lite paketöppning i förtid och ”adjö” för en tid då vi alla firar jul på olika håll
Blanda vetemjöl, bakpulver och pepparkakskryddor i en bunke och rör försiktigt ner i äggsmeten. Blanda mjukt smör med Kesella, florsocker och lingonsaft
-) Lagom till adventsfikat bjuder jag här på en riktigt härlig mjukpepparkaka Det tog ett par försök men trägen vinner och till slut hittade jag en variant som passerade sambons kvalitetskontroll med högsta betyg
Jag älskar mjukpepparkaka, Kryddig och värmande och tillsammans med en klick lingongrädde lovar den att vara där för mig alla mörka och kalla vinterkvällar
Blanda vetemjöl, bakpulver och pepparkakskryddor i en bunke och rör försiktigt ner i äggsmeten. Blanda mjukt smör med Kesella, florsocker och lingonsaft
Jag använde Santa Marias pepparkakskryddor och det blev jättegod smak. Igår bakade jag denna goda mjuka och saftiga pepparkaka som jag ska ta med till jobbet och bjuda på idag
Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret. Vispa ägg och socker luftigt, gärna med elvisp. Blanda mjöl, bakpulver och pepparkakskrydda i en skål, och häll sedan ner blandningen i äggsockersmeten
Och med en påse färdiga pepparkakskryddor gör man det busenkelt och fort. Mjukpepparkaka är så gott, så härligt med alla julsmaker, fast den passar ju året om och gräddfilen gör den så där saftig och hållbar