Genom att blanda vetemjöl, kryddor och panko så tycker jag det blir en lättare panering som låter fisken komma fram helt jämfört med att traditionellt dubbelpanera
Det går att dubbelpanera, alltså vända torsken i mjöl, sedan uppvispat ägg och slutligen i kokos. Att göra sina egna fiskpinnar på färsk torsk och kokospanering är mumsigt, så kan barnen vara med och panera också
Mjöl. Paneringsstation för torsken. Torsk är huvudråvaran i den här goda rätten med milda smaker. Torka av fiskbitarna och vänd dom i vetemjöl först sen ägg och sist ströbröd och ost
Uppäckte att fryst torskrygg är en riktig höjdare, stek gärna på den i pannan med smör och låt den baka sakta i ugnen tills den blir klar, blir fint fint
Doppa i mjöl, sedan vispat ägg och sist panko. Panko hittar du i asiatiska affärer/asiatiska delen av affären, och är ett grovt ströbröd som passar utmärkt till panering
Blanda samman nästan allt mjöl med ale och bakpulver. Jag lärde mig att pubarna gärna tar paneringen till hjälp för att sticka ut och höja sin egen variant till skyarna
Vispa upp äggen i en skål och häll ut mjöl på en tallrik. Gör man på mitt sätt med pankopanering och egengjord taco-rub blir man i alla fall inte besviken, mvh självgod