Lägg lime och socker i ett whiskyglas eller motsvarande och muddla ordentligt. Ta sedan myntabladen och lägg dem i handflatan och ge dem en distinkt klapp
Värm alla ingredienser till sockerlagen i kastrull på medelhög värme. Det här är en Mojito Genoise som innehåller mynta, ljust muscovadosocker, lime, karamelliserade mandlar och vanilj
Ingredienser 40 msk Havana Club Añejo Reserva 4 st limeklyftor 1 nypa koriander 2 skivor chilifrukt 10 ml cm ingefära - skalad och finhackad 30 ml mörk sockerlag soda Lägg i inköpslista Måttomvandlingstabell
Ingredienser 1 glas 2 glas 3 glas 4 glas 5 glas 6 glas 7 glas 8 glas 9 glas 10 glas 11 glas 12 glas 13 glas 14 glas 15 glas 16 glas 17 glas 18 glas 19 glas 20 glas 0 odefinierad sodavatten 0 odefinierad isbitar , krossade 0,5 st limefrukt(er) 1 odefinierad myntablad 4 cl sockerlag 4 cl vit rom Köp receptet