Tidigare använde jag mynta enbart till mojito men det är ju riktigt gott i mat och bakverk också. På tallriken ligger också en grönsaksomelette och serrano skinka
Drinken blev som en variant påmojito smaksatt med hallon. Mojito tycker jag är en bra grund för sommardrinkar och sedan är det bara att muddla ned lite bär efter säsong som extra smaksättning
Till efterrätt testade jag att göra Kims frosen mojito cheesecake. Igår hade vi bjudit hem lite vänner på middag och eftersom det har varit kräftpremiär så blev det helt enkelt en kräftskiva
Nu sitter morsan och jag och väntar på att farsan ska göra var sin Mojito, läskande. Ja här fortsätter det fina vädret och idag tillbringade jag ett par timmar på Storsand
Del två är att vi måste bli lite mer självförsörjande när det gäller örter för de är relativt lätta att odla, självklart har vi redan mojito ingredienser utplanterade & även vit salvia (krävs en hel del haha), vit lavendel och nått mer
En Mojito är ju alltid gott. Efter en arbetsdag gjorde vi oss i ordning på jobbet och rullade ner mot stan för att gå lite i några butiker innan vi skulle träffa resten av gänget
torka och spara oregano och timjan och bjud över folk påmojito/myntathe. dem som lätt fryser, som basilikan, och låt den leva vidare på fönsterblecket ett tag till