Rör sedan ner i kesellan. Det är vit chokladmousse på det allra enklaste sättet. Lägg några hallon i botten på ett glas, klicka i chokladmoussen och toppa med hallon och kanske lite nötter
Tillsätt citronskal och kesella, vänd ner grädden och allra sist de fluffiga äggvitorna. Nå, det här var något närmare det jag egentligen hade tänkt göra - en citronmousse-
Blanda ihop kesella, vitchoklad, vanilj, gelatinpulver och stevia. Cheesecaken blev lagom söt, krämig och med ett fluffigt lager av vit chokladmousse på toppen
Rör ner kesellan och sist grädden. Vit chokladmousse - perfekt som efterrätt efter en middag. Häll upp moussen i glas och låt stå i kylen i minst en timme
Rör sedan ner kesellan och se till att det blandas väl. Då är en mousseperfekt. Och trots att jag verkligen brukar älska choklad, i alla former och färger, så känns det ibland som om en mörk chokladmousse tenderar att bli lite väl mastig efter en middag
Vit chokladmousse. Rör ner kesella. Tillsätt chokladen under kraftig omrörning (här fick Mr C hjälpa till att röra så moussen blev sådär len och inga klumpar i)
Vispa ner i moussen. 175 g kesella. 1Hallonmousse250 g frysta hallon 75 g kesella 2 tsk socker 2 dl lätt mjölk 1,5 tsk gelatinpulver. 1Garnering50 g färska hallon 1-2 dl grädde, vispadKör hallonen i en mixer eller matberedare tillsammans med kesellan
Rör ner kesella och sist grädden. Häll upp moussen i portionsformar. 4 Ingredienser 2 dl vispgrädde 200 g vit choklad 1 st ägg 1 dl kesella. 1 dl kesella