Häll ett tunt lager med Odense chokladsås ovanpå chokladmoussen så att det täcker. Ställ in i dem i frysen under tiden du vispar moussen som lättvispad grädde
Häll upp i glas och ställ kallt i minst en timma, servera med grädde och bär. Ätit lunch med pappa, efteråt hade jag gjort chokladmousse, vi åt alltid det när vi var små men då var det mormor som vispade ihop mjölk och pulver, nu ska det vara så avancerat, mat var lättare förr
) Ibland toppar jag moussenmed färska bär som hallon eller jordgubbar. Man smakar inte tofun, enligt mig, och man kan tillsätta sötningsmedel efter smak
Skär frukten i bitar, lägg i en skål och toppa medbären. Avokadomoussemed frukt. Jag hade så fasligt ont i huvudet och i öronen, men efter en kopp hett te, en dos förskylningsmedicin och några andetag i den friska luften på verandan gick det lite bättre
Maräng gjord på överbliven vatten av kikärtor och mousse i olika smaker. Meringue made with leftover water of chickpeas and mousse in different flavors
Garnera med lite bär och mousse på toppen. Tryk på philadelphiaost och sedan mörk mousse på bottnen, strössla på bären, rulla ihop och låt sedan rullen vila en stund i kyl
Lägg på den sista tårtbottnen och täck med ett tunt lager mousse. Gör en sats mousse, se grundrecept. Toppa tårtan med chokladgaller och dekorera medbär