Mycket gott som tilltugg till ett glas cava eller ett glas mousseratvin. Det tillhör ju också livets god, så nu bjuder jag på smarriga asiatiska kräfttubes som passar perfekt innan maten till lite cava eller mousseratvin
Mycket gott tillsammans med lite mousserat vitt vin eller champange. Här idag bjuder jag på små tilltugg som passar bra före maten, istället för förrätt
Jag kom på lite sent att jag ville blogga om detta, helt enkelt eftersom ingen annan tog foton och hade sig, men jag kom över det och sprang ut och hämtade mobilen i väskan, så nedan följer en beskrivning av de första tilltuggen medan ni får se bilder på de senare
En salt och god förrätt eller som tilltugg till ett glas mousserande vin. Om man skär en tunn linje runt kanten på plattan, ca 2 cm från kanten, gör det så att kanten lyfter sig fint och fyllningen rinner inte ut
Har man tillgång till färsk tryffel så är det en superbonus… Antingen servera ett mousserande vin, ett gott Amarone eller varför inte en klassisk cocktail