hackad sötmandelalla ingredienser ekologiska utom bakpulvretvispa ägg och socker, smält smöret och tillsätt vätskan, blanda med ägg/sockersmeten,blanda de torra ingredienser och rör ner i smeten
Jag gillar verkligen mina silikonformar som jag köpte för ett tag sen ocb brukar baka både muffins och bullar i dem och det är väldigt smidigt eftersom man aldrig behöver oroa sig för att bullformarna ska vara slut - de här ligger alltid i kökslådan
Fyll formar till hälften medmuffinssmet och strö kanelfyllningen över smeten. Vispa smör och socker pösigt med en elvisp och tillsätt äggen, ett i taget
Riktigt saftiga och goda och naturligt glutenfria muffins som jag har bakat med malda hasselnötter (hasselnötsmjöl), kokosmjöl och hemmagjord, osötad äppelmos (finns att köpa i välsorterade butiker om du inte har egen, om inte annat bland barnmaten)
Som tack för denna tid, bakade jag & Alfons saftiga muffinsmed äpple & kanel till fröknarna. Avsluta med att sticka ner äppelklyftorna i formarna & pudra över kanel
När jag gör om dem kommer jag skippa äppelskivan som garnering den blev bara sladdrig och gav inget. Gå inte för mycket på min dåliga bild,muffinsen är riktigt goda
Medansmuffinsen svalnar mixa mandlarna, grädden, sötningen, bittarmandelaromen till en slät smet. Men jag tänkte passa på att dela av mig av några gamla och nya pannkaksrecept samt receptet på de semmelmuffins jag gjorde igår
Tips är att servera muffinsen varma med vaniljglass. Ta ut och låt svalana medan du gör toscatopping. Riv ett äppel och hacka det andra som vänds försiktigt ner i smeten