Men bananeroch choklad går väldigt bra ihop, så varför inte i muffinsform. Servera muffinsen ljumna och de är som en blandning av kladdkaka och fondant
Jag blev sugen på något gott, och testade att göra muffinsmedbananoch choklad. Mosa bananernamed en gaffel i en bunke och tillsätt ägg, kokosolja och honung
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Använder du en muffinsformpanna utan pappformar så smörj den innan med lite smör. Tillsätt smält smör, socker, ägg och mjölk samt vispa ihop till en muffinssmet
men här, i kombination med knapriga chokladbitaroch en nästan kletig konsistens blev det SÅ. Jag brukar inte gilla att baka fikabröd medbanan (även om banan i övrigt typ är det bästa jag vet, kolla bara headerbilden liksom)
Skala bananernaoch mosa dem med en gaffel på en tallrik och tillsätt citronsaften. Rör smör/margarin och socker till en jämn smet, gärna med elvisp som du kan använda genom hela detta recept
Blanda de torra ingr i en skål, mosa bananeroch blanda dem med de andra i en annan skål. Blanda de torra ingr i en skål, mosa bananeroch blanda dem med de andra i en annan skål
Lite ändringar fick det bli eftersom jag inte hade någon citron eller gräddfil hemma, citronen uteslöt jag helt och gräddfilen ersattes med fet crème fraiche
Häromdagen hittade jag några chokladbitar i godisskåpet och tänkte att de kunde passa bra i ett par saftiga bananmuffins, nåja några mer än ett par blev det
Muffinsarmed frosting har vid det här laget blivit klassiker på kalasborden här hemma. Myra har fyllt fem år och det firade vi förstås med pompa och ståt och ett hejdundrande kalas