häll sedan i mjölk och kesella, blanda allt till en jämn smet. Fyll muffins formarna till 1/3 och klicka sedan i lite nutella och fyll sedan till 2/3 med smeten. 1/2 dl kesella
Bred på toppingen på kakan/muffins eller vad du nu har bakat. Blanda Kesellanmed lättströ i en skål. När chokladen är helt smält så blandar du ihop smeten medKesellan och rör om ordentligt
häll sedan i mjölk och kesella, blanda allt till en jämn smet. Jätte goda blev dom och det går att utesluta nutellan för då blir de bara jättegoda choklad muffins =D
Blanda de torra ingredienserna och vänd ner i smeten växelvis medkesellan. (På bilden har jag spritsat över glasyr som jag färgat med lite karamellfärg, så det funkar det med, men dom är minst lika goda utan
topping (jag hade kesella blandat med mandelsmör och så en extra klick mandelsmör på det). Jag älskar verkligen det här muffins/cupcakes frukostreceptet som jag gjort ett antal gånger (se här, här och här om ni har missat)
Lägg en halv aprikos i varje muffins, toppiga sidan uppåt. Vispa grädden fluffig och tillsätt kesella. Smält smör och mixa tillsammans med digestivekex och farinsocker