Tillsätt äggulorna, rör om och lägg tillbaka på spisplattan. Jag skulle göra cupcakes och valde då att använda silviakaka muffins då jag tycker om konsistensen på silviakaka
När du har muffinsen i ugnen kan du passa på att göra citronkrämen. När muffinsen har svalnat delar du dem på mitten, brer på krämen på nederdelen och sätter på överdelen
Dessa glutenfria muffins är typ mina standardmuffins. det är det som är så svårt med glutenfritt, att bevara saftigheten och inte få kakorna att bli torra, men dessa muffins blir faktiskt väldigt bra
Gula ljuvligt söta ananasbitar gifter sig fint med smeten i de här muffinsarna. Jag gjorde stora muffins och hade de i ugnen lite mindre tid för att få de en aning kladdiga i mitten
Tillsätt äggulorna och vispa kraftigt med en elvisp till en krämig smet. Det blev bra och jag gillade den veckade kanten som muffinsformarna gjorde runtom
Skeda upp smeten i muffinsformarna. När muffinsarna är klara så ska dom vara kladdiga i mitten och dom kommer även att sjunka i mitten, det är där fyllningen ska vara(
Dela på äggulor och äggvitor. För att inte tjata ut äggbröds-rulltårtan allt för mycket så kan man ju göra den som små muffinsliknande grejer i små ugnsformar
För att variera lite så bakar jag dessa goda muffins som är otroligt gott att dricka/doppa med en kaffe-latte både till morgonen som till eftermiddags fika
Häll i äggulorna i socker blandningen & vispa. 1Dela upp det antingen i muffins formar eller i en stor form & sedan in i ugnen. Muffins ca 12 minuter / Större form ca 17-20 minuter
Vispa upp äggulorna och vänd ner i gräddblandningen. Sen har vi vaniljmuffins med kola inuti, bitar av Peccannötter, och en marängsmörkräm med smak av kola som är spritsade i olika mönster
Mamma älskar citron så då gjorde jag dessa lemonadcupcakes som består av citronmuffins fyllda med lemon curd, toppad med en fluffig maräng som jag brände av