Jag älskar de med socker på och med en god fyllning är det svårt att hålla sig till att bara ta en. Som med alla vetedegar rekommenderar jag att du använder rumsvarma i
Ta upp munkarnamed en hålslev och lägg dem på lite hushållspapper för att rinna av. Det var första gången jag gav mig på att fritera något, jag har alltid tyckt att det verkar lite läskigt med tanke på att oljan kan fatta eld om man har otur
Ta upp munkarnamed en hålslev och lägg dem på lite hushållspapper för att rinna av. Det var första gången jag gav mig på att fritera något, jag har alltid tyckt att det verkar lite läskigt med tanke på att oljan kan fatta eld om man har otur
Nyp ihop varje ruta runt fyllningen och lägg bullarna med skarven nedåt. FyllningEn burk Nutella. Det är inte en munk eller donut för den är inte friterad… Det är nog mer en ”bulle fylld med nutella” men det är ju inte en klassisk snäcka eller snurra
Det är förstås mycket basgrejer nu i början, mer på bagerisidan, alltså en hel del olika bröd, bullar och munkar, men kan knappt vänta tills vi börjar med konditoriproduktena också
Gör wontonfyllningen. Forma degen till en rund ring med hål i mitten typ en stor munk. Ta en rundel wontondeg i handen och lägg på en msk fyllning, vik ihop kanterna till en halvmåne och tryck till samt överlappa gärna kanterna lite
För drygt ett år sedan gjorde konditorn Dominique Ansel dundersuccé med sitt nya bakverk cronut – en korsning mellan en croissant och en fylld munk (donut)