Du kan behålla munkarna neutrala och pudra dem med massa florsocker eller fylla dem med något gott. Krofne kan fyllas med Nutella, sylt eller vaniljkräm
Jag älskar de medsocker på och med en god fyllning är det svårt att hålla sig till att bara ta en. Som med alla vetedegar rekommenderar jag att du använder rumsvarma i
Socker eller. Ta en halvstor glas och tryck på degen tills du får dem som runda ringar, och sedan ska man göra små runda ringar inuti degen så att den får dem formen som munkar har
Har du ingen stans går det lika bra med ex ett glas. Doppa i socker direkt efter fritering eller låt dom rinna av på hushållspapper och chokladdoppa senare
Skär med ett större glas först och sen med en mindre i mitten. Fritera i medelvärme. Smula ner jästen och 1 tsk socker och låt jäsa lite. Låt de urskurna munkarna jäsa ca 20 min. 1 ½ dl socker
Blanda sockermed kanel och doppa munkarna i blandningen direkt efter friteringen eller bara pudra medflorsocker och sedan bara njut, efter en stund, när de har svalnat något
Medan fördegen jäser blanda ihop salt, socker, bakpulver och kardemumma. Jag tog en gammal gaffel som jag böjde bak de yttre tänderna på, den använder jag att vända munkarnamed
strösocker. Lägg alla ingredienser till munkarna utom fiberhusken i en bunke. Lägg de friterade munkarna på hushållspapper för att rinna av i ett par minuter