Munkar med socker recept

Munkar

Munkar

Testa med en liten degklump om oljan är varm. Ta upp på bakplåtspapper och låt bli lite kallare, rulla bollarna sen i extra fint  strösocker
Enkla munkar

Enkla munkar

Vispa ägg och socker poröst. Låt rinna av på hushållspapper och rulla i strösocker. strösocker. 1 dl socker
Hemfriterade munkar

Hemfriterade munkar

Vänd omedelbart i socker eller glasera dem senare när de svalnat. High five för hemfriterade munkarmed andra ord
Krofne- Munkar från Balkan

Krofne- Munkar från Balkan

Du kan behålla munkarna neutrala och pudra dem med massa florsocker eller fylla dem med något gott. Krofne kan fyllas med Nutella, sylt eller vaniljkräm
Munkar (Krofne)

Munkar (Krofne)

Lyft ur dem med en hålslev eller liknande, lägg på papper några sek för att torka upp lite av oljan & doppa dem sedan i strösocker
Supergoda munkar

Supergoda munkar

Ta upp munkarnamed hålslev och låt rinna av på hushållspapper. Smula ner jästen i en bunke och lös upp jästen tillsammans med degvätskan
Fyllda munkar

Fyllda munkar

Jag älskar de medsocker på och med en god fyllning är det svårt att hålla sig till att bara ta en. Som med alla vetedegar rekommenderar jag att du använder rumsvarma i
Munkar

Munkar

Socker eller. Ta en halvstor glas och tryck på degen tills du får dem som runda ringar, och sedan ska man göra små runda ringar inuti degen så att den får dem formen som munkar har
Hemgjorda munkar

Hemgjorda munkar

Har du ingen stans går det lika bra med ex ett glas. Doppa i socker direkt efter fritering eller låt dom rinna av på hushållspapper och chokladdoppa senare
Snabbgjorda Munkar

Snabbgjorda Munkar

Vi överraskade honom med att dyka upp på restaurangen (Korrö) som han trodde mamma och han själv skulle äta på
Smarriga munkar

Smarriga munkar

Kavla eller tryck ut degen på bordet och gör ringar med hål i. Vispa ägg, socker, vaniljen och smöret i en skål
Munkar

Munkar

Skär med ett större glas först och sen med en mindre i mitten. Fritera i medelvärme. Smula ner jästen och 1 tsk socker och låt jäsa lite. Låt de urskurna munkarna jäsa ca 20 min. 1 ½ dl socker
Ricotta munkar

Ricotta munkar

Lägg munkarna på hushållspapper och pudra medflorsocker när den har. Dessa små delikata munkar är gjorda med ricotta ost
Små munkar med Kesella vanilj

Små munkar med Kesella vanilj

Blanda sockermed kanel och doppa munkarna i blandningen direkt efter friteringen eller bara pudra medflorsocker och sedan bara njut, efter en stund, när de har svalnat något
Munkar

Munkar

Nyp ihop och lägg dem med skarven ner på ett fat. Blanda ner socker och mjöl. Prova med en liten brödbit om det är rätt temperatur
Munkar

Munkar

Medan fördegen jäser blanda ihop salt, socker, bakpulver och kardemumma. Jag tog en gammal gaffel som jag böjde bak de yttre tänderna på, den använder jag att vända munkarnamed
Glutenfria munkar

Glutenfria munkar

strösocker. Lägg alla ingredienser till munkarna utom fiberhusken i en bunke. Lägg de friterade munkarna på hushållspapper för att rinna av i ett par minuter