Här kommer ett recept på munkar också om man har lust att göra det själv. Idag har det varit marknad här, för mig (och de flesta tror jag) innebär det munkar och marknadsgodis
Ta upp munkarna med hålslev och låt rinna av på hushållspapper. Ca 80 st, men då jag har lite svårt för att följa recept så blev det 42 stycken jag gjorde…okej …dom blev LIIITE stora. Fritera 3-4 munkar åt gången, vänd efter en stund och fritera på andra sidan, ca 1-1,5 minuter/sida
Ljuvliga munkar som smälter i munnen. Receptet räcker till 10 stycken. Ca 3-4 dl räcker för att fylla 10 munkar generöst med fyllning. Lägg i några munkar åt gången och fritera dem på varje sida ca 2-3 minuter eller tills de fått fin färg. Ca 3-4 dl räcker för att fylla 10 munkar generöst med fyllning
Här är receptet på munkarna. Kommer i nästa inlägg recept på dem. Ett lass med munkar fick det bli. Dessa blir verkligen som man tänker sig att de ska smaka
Hade dock lite ont om tid så jag gjorde att annat recept som inte tog så lång tid och som man kan ställa i kylen över natten och baka ut till frukost eller brunchen
Recept. Dessa små delikata munkar är gjorda med ricotta ost. Recept. När du vill bjuda på en delikat helg frukost eller överraska med något lättlagat och gott då kan jag varmt rekommendera dessa små munkar
Ett bakverk som jag tror många är lite rädda för att göra just för att de verkar svårt, men jag lovar er att med detta recept blir det varken svårt eller komplicerat
Stekta munkar brukade vi laga när jag var liten. Lägg socker på en tallrik och vänd munkarna i sockret direkt när de kommer från stekpannan (så att sockret fastnar)