Musslor i vitlök och vitt vin recept

Musslor i grädde och vitt vin

Musslor i grädde och vitt vin

Finhackavitlöken. För att intebli det förstnämnda ska du se till att alla dinamusslor har stängt när du knackat på dem och att de är hela
Musslor i vitt vin och grädde

Musslor i vitt vin och grädde

finhacka scharlottlöken ochrivvitlöken. Ikväll blev det musslorivittvinoch grädde med ett glas från kärleksfulla vitavinetTi Amo/ je T'aime
Musslor i vitt vin och chili

Musslor i vitt vin och chili

Finhacka löken ochvitlöken. Klipp över litepersilja, dela en tilllimeoch lägg i skålen med mussloroch servera med bröd att doppa ioch ett gott vintill
Musslor med grädde och vitt vin

Musslor med grädde och vitt vin

1 kg blåmusslor 1 bananchalottenlök, finhackad 4 klyfta vitlök 4 kvisttimjan 3 dl vittvin 2 dl grädde 1 kruka persilja, finhackad olja, att steka i
Musslor med grädde och vitt vin

Musslor med grädde och vitt vin

1 kg blåmusslor 1 bananchalottenlök, finhackad 4 klyftor vitlök 4 kvistartimjan 3 dl vittvin 2 dl grädde 1 kruka persilja, finhackad olja, att steka i
Färska musslor gratinerade med vitlök och persilja

Färska musslor gratinerade med vitlök och persilja

Fylligtochsmakriktvittvin passar till. Hacka löken och fräs i oljan, tillsättvinetoch salt, koka upp och lägg ner musslorna, lägg på lock och koka några minutertills alla musslor öppnat sig

Musslor med vitlök och rökt paprika

Häll ivittvinoch låt det mesta puttra bort. Vittvin. Det här är en spanskinspireradvariant av musslor med rökt paprikaochvitlök
Musslor med tomat och vitlök

Musslor med tomat och vitlök

Häll på vinetoch låt koka ner till ungefär hälften. Skrubba musslorna, dra bort eventuellt skägg och knacka alla öppna musslor lätt mot diskbänken
Musslor ångade i vitt vin

Musslor ångade i vitt vin

Skrapa och tvätta musslorna noga, se till att ingamusslor är öppna eller är trasiga. Rör om och häll ivinet, grönsakerna och grädden