Musslor i grädde och vitt vinFinhackavitlöken. För att intebli det förstnämnda ska du se till att alla dinamusslor har stängt när du knackat på dem och att de är hela Mörk o Mat
Musslor i vitt vin och gräddefinhacka scharlottlöken ochrivvitlöken. Ikväll blev det musslorivittvinoch grädde med ett glas från kärleksfulla vitavinetTi Amo/ je T'aimeveronicabjorkell
Musslor i vitt vin och grädde Moules marinières Skala och pressa vitlök. Ta upp musslorna med en hålslev och lägg i en skål. Släng döda musslor (de som inte stänger sig eller är trasiga) receptfavoriter.se
Musslor i vitt vin och grädde Moules marinières Skala och pressa vitlök. Ta upp musslorna med en hålslev och lägg i en skål. Släng döda musslor (de som inte stänger sig eller är trasiga) receptfavoriter.se
Musslor i vitt vin och chiliFinhacka löken ochvitlöken. Klipp över litepersilja, dela en tilllimeoch lägg i skålen med mussloroch servera med bröd att doppa ioch ett gott vintillMatklubben.nu
Musslor med grädde och vitt vin 1 kg blåmusslor 1 bananchalottenlök, finhackad 4 klyfta vitlök 4 kvisttimjan 3 dl vittvin 2 dl grädde 1 kruka persilja, finhackad olja, att steka iwww.koket.se
Musslor med grädde och vitt vin 1 kg blåmusslor 1 bananchalottenlök, finhackad 4 klyftor vitlök 4 kvistartimjan 3 dl vittvin 2 dl grädde 1 kruka persilja, finhackad olja, att steka iwww.koket.se
Linguine med musslor och bläckfisk i vitt vin Skala och hacka löken ochvitlökenfint. Häll imusslorochbläckfiskoch fräs några minuter. Rengör musslornawww.koket.se
Musslor, vinkokta med chili och vitlök. (Moules marinés ) Börja med att skölja av musslornai kallt vatten och skrubba dem lätt. Moules marinés kallas dessa vitvinsångadeblåmusslor när de serveras iFrankrikeLolos Matblogg
Färska musslor gratinerade med vitlök och persiljaFylligtochsmakriktvittvin passar till. Hacka löken och fräs i oljan, tillsättvinetoch salt, koka upp och lägg ner musslorna, lägg på lock och koka några minutertills alla musslor öppnat sigReceptbloggen.com
Musslor med vitlök och rökt paprika Häll ivittvinoch låt det mesta puttra bort. Vittvin. Det här är en spanskinspireradvariant av musslor med rökt paprikaochvitlökCoppa rules
Liguriska musslor med vitlök, persilja och tomatvittvin. Lägg musslornai en stor kastrull, häll på vinet. Vänd sen ner musslornai tomatsåsen och blanda försiktigt så att de får smak av såsen Recept.se
Musslor med tomat och vitlök Häll på vinetoch låt koka ner till ungefär hälften. Skrubba musslorna, dra bort eventuellt skägg och knacka alla öppna musslor lätt mot diskbänkenIca kuriren
Musslor ångade i vitt vin Skrapa och tvätta musslorna noga, se till att ingamusslor är öppna eller är trasiga. Rör om och häll ivinet, grönsakerna och grädden www.koket.se
Ångkokta musslor med citrongräs, basilika och vin Lägg i lök, vitlök, citrongräsochchili, och. imusslornaoch skaka grytan ordentligt så att allt blandas Elenas recept
Lördagsmat Färskost med vitlök, spenat och räkor i stekta kycklingrullar med musslor i crème fraiche & annat gott till Under tiden så gör du iordningmusslor (går bra med frysta färdiga) som du kokar om i olja, lök ochvittvinochlite vatten Steffes matblogg
Blåmusselsoppa med grädde, vitt vin och rotfrukter Fräs det i en stor kastrull eller gryta med liteolivoljaTillsättmusslornaoch häll över grädden och hälften av vinetmittkok.expressen.se