Startade med lite seafood i form av mussloroch calamare som alltså är rensad minibläckfisk. Detta fick puttra i en tomatsåsochtill detta åt vi en caprese vidsidan om, som är skivad tomat och mozzarella toppad med olivoljaoch kryddor
Jag blev så förförd att jag tog av min ynka au pair-lönochi stort sett varje månad gicktill en välsorterad tidningsbutik köpte mig ett rent ut sagt svindyrt nummer
Lägg musslornai en kastrull med vatten, vin, persiljestjälkar, vitlöksklyftoroch peppar. För att musslornainte ska trilla ur sitt skal, ös över tomatsåsen med en sked och blanda försiktigt
Tillsätttomatsås, vin, koncentrerad fiskfond, krydda med Ernst fisksaltoch ånga/sjud några minutertillsmusslorna öppnar sig (släng musslor som inte öppnar sig)
Koka upp och häll iseafoodmixenochmusslorna (helst färska men frysta går bra). Ta av locket, används färska musslor plockas de musslor som ej öppnat sig bort
Släng de musslor som inte öppnat sigoch ta upp och ställ de öppnade åt sidan så länge. Öka till medelvärme ochtillsättvin, tomatpuré, krossade tomater ochtomatsås
Blanda tomatsåsen med nykokt pasta och lägg tillsist på musslorna. Här har jag skalat bort skaldjuren och bara använt mig av blåmusslor, det blirotroligt gott