Musslor i vitt vin persilja recept

Musslor i grädde och vitt vin

Musslor i grädde och vitt vin

Servera i djupa tallrikar med gott om spad och hackad persilja. Ett nät musslor kan göra dig sjuk. Häll ivin, grönsaker och grädde
Musslor i vitt vin och grädde

Musslor i vitt vin och grädde

Hacka persilja. Ikväll blev det musslorivittvin och grädde med ett glas från kärleksfulla vitavinetTi Amo/ je T'aime
Musslor med grädde och vitt vin

Musslor med grädde och vitt vin

olja att steka i. 1 nät blåmusslor. 1 st bananschallottenlök finhackad. 4 st vitlöksklyftorfinhackad. 4 kvistartimjan. 3 dl vittvin. 1 persiljafinhackad
Musslor, vin, chili, persilja

Musslor, vin, chili, persilja

Levande musslor, vittvin, smör, en tunnt skivad röd chilifrukt, tunnt skivad charlottenlök. häll ivinet och låt det börja koka innan du har imusslorna
Musslor i vitt vin och chili

Musslor i vitt vin och chili

Klipp över litepersilja, dela en tilllime och lägg i skålen med musslor och servera med bröd att doppa i och ett gott vintill
Musslor med vitt vin, grädde och fänkål

Musslor med vitt vin, grädde och fänkål

Töm upp i djupa tallrikar strö persilja över. Töm i alla musslorna, på med locket. Skölj, tvätta, skrapa skalet och ta bort allt skägg på musslorna
Musslor ångade i vitt vin

Musslor ångade i vitt vin

Serveras ångande med hackad persilja. Skrapa och tvätta musslorna noga, se till att ingamusslor är öppna eller är trasiga
Musslor med grädde och vitt vin

Musslor med grädde och vitt vin

1 kg blåmusslor 1 bananchalottenlök, finhackad 4 klyfta vitlök 4 kvisttimjan 3 dl vittvin 2 dl grädde 1 kruka persilja, finhackad olja, att steka i
Musslor i vitt vin

Musslor i vitt vin

2 kg blåmusslor ½ purjolök, den vita delen 2 morötter 1 selleristjälk 2 gula lökar 1 vitlöksklyfta 2 stora tomater 3 msk olivolja Salt Peppar 1 flaska vittvin (75 cl) ½ knippepersilja
Musslor med grädde och vitt vin

Musslor med grädde och vitt vin

1 kg blåmusslor 1 bananchalottenlök, finhackad 4 klyftor vitlök 4 kvistartimjan 3 dl vittvin 2 dl grädde 1 kruka persilja, finhackad olja, att steka i
Moule marinière (Musslor i vitt vin)

Moule marinière (Musslor i vitt vin)

IngredienserPortioner. 4 2 kg musslor 50 g smör 1 dl finhackad schalottenlök (1 dl motsvarar ca 6 st) 3 finhackadevitlöksklyftor 1/2 l torrt vittvin 1 kryddbukett * (morotsbit, timjan- och persiljekvistar, lagerblad) 1 dl hackad persilja (gärna slätbladig) nymalen vitpeppar salt baguetter tillservering Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5. - Rabatt Valio 500 g Mer info Ladda kupong