Musslor i vitt vin recept

Musslor i grädde och vitt vin

Musslor i grädde och vitt vin

Ett nät musslor kan göra dig sjuk. Häll ivin, grönsaker och grädde. Efter kokningen ska du dessutom ta bort de som inte öppnat sig
Musslor i vitt vin och grädde

Musslor i vitt vin och grädde

Ikväll blev det musslorivittvin och grädde med ett glas från kärleksfulla vitavinetTi Amo/ je T'aime
Musslor med grädde och vitt vin

Musslor med grädde och vitt vin

olja att steka i. 1 nät blåmusslor. 1 st bananschallottenlök finhackad. 4 st vitlöksklyftorfinhackad. 4 kvistartimjan. 3 dl vittvin. 1 persiljafinhackad
Musslor i vitt vin och chili

Musslor i vitt vin och chili

Klipp över litepersilja, dela en tilllime och lägg i skålen med musslor och servera med bröd att doppa i och ett gott vintill
Musslor ångade i vitt vin

Musslor ångade i vitt vin

Skrapa och tvätta musslorna noga, se till att ingamusslor är öppna eller är trasiga. Rör om och häll ivinet, grönsakerna och grädden
Musslor med grädde och vitt vin

Musslor med grädde och vitt vin

1 kg blåmusslor 1 bananchalottenlök, finhackad 4 klyfta vitlök 4 kvisttimjan 3 dl vittvin 2 dl grädde 1 kruka persilja, finhackad olja, att steka i
Musslor i vitt vin

Musslor i vitt vin

2 kg blåmusslor ½ purjolök, den vita delen 2 morötter 1 selleristjälk 2 gula lökar 1 vitlöksklyfta 2 stora tomater 3 msk olivolja Salt Peppar 1 flaska vittvin (75 cl) ½ knippepersilja
Musslor med grädde och vitt vin

Musslor med grädde och vitt vin

1 kg blåmusslor 1 bananchalottenlök, finhackad 4 klyftor vitlök 4 kvistartimjan 3 dl vittvin 2 dl grädde 1 kruka persilja, finhackad olja, att steka i
Linguine med musslor och bläckfisk i vitt vin

Linguine med musslor och bläckfisk i vitt vin

Häll imusslor och bläckfisk och fräs några minuter. Rengör musslorna. Slå över vittvin och buljong. Kasta dem som inte stänger sig när du knackar dem lätt mot bänken
Moule marinière (Musslor i vitt vin)

Moule marinière (Musslor i vitt vin)

IngredienserPortioner. 4 2 kg musslor 50 g smör 1 dl finhackad schalottenlök (1 dl motsvarar ca 6 st) 3 finhackadevitlöksklyftor 1/2 l torrt vittvin 1 kryddbukett * (morotsbit, timjan- och persiljekvistar, lagerblad) 1 dl hackad persilja (gärna slätbladig) nymalen vitpeppar salt baguetter tillservering Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5. - Rabatt Valio 500 g Mer info Ladda kupong
Musslor, vin, chili, persilja

Musslor, vin, chili, persilja

Levande musslor, vittvin, smör, en tunnt skivad röd chilifrukt, tunnt skivad charlottenlök. häll ivinet och låt det börja koka innan du har imusslorna