Musslor vitt vin vitlök recept

Musslor i grädde och vitt vin

Musslor i grädde och vitt vin

Finhacka vitlöken. Ett nät musslor kan göra dig sjuk. Häll i vin, grönsaker och grädde. För att inte bli det förstnämnda ska du se till att alla dina musslor har stängt när du knackat på dem och att de är hela
Musslor i vitt vin och grädde

Musslor i vitt vin och grädde

finhacka scharlottlöken och riv vitlöken. Ikväll blev det musslor i vittvin och grädde med ett glas från kärleksfulla vita vinet Ti Amo/ je T'aime
Musslor i vitt vin och chili

Musslor i vitt vin och chili

Finhacka löken och vitlöken. Klipp över lite persilja, dela en till lime och lägg i skålen med musslor och servera med bröd att doppa i och ett gott vin till
Musslor ångade i vitt vin

Musslor ångade i vitt vin

Skrapa och tvätta musslorna noga, se till att inga musslor är öppna eller är trasiga. Rör om och häll i vinet, grönsakerna och grädden
Musslor med grädde och vitt vin

Musslor med grädde och vitt vin

1 kg blåmusslor 1 bananchalottenlök, finhackad 4 klyfta vitlök 4 kvist timjan 3 dl vittvin 2 dl grädde 1 kruka persilja, finhackad olja, att steka i
Musslor med grädde och vitt vin

Musslor med grädde och vitt vin

1 kg blåmusslor 1 bananchalottenlök, finhackad 4 klyftor vitlök 4 kvistar timjan 3 dl vittvin 2 dl grädde 1 kruka persilja, finhackad olja, att steka i
Färska musslor gratinerade med vitlök och persilja

Färska musslor gratinerade med vitlök och persilja

Fylligt och smakrikt vittvin passar till. Hacka löken och fräs i oljan, tillsätt vinet och salt, koka upp och lägg ner musslorna, lägg på lock och koka några minuter tills alla musslor öppnat sig

Musslor med vitlök och rökt paprika

Vittvin. Det här är en spanskinspirerad variant av musslor med rökt paprika och vitlök. Jag är ganska feg när det gäller musslor och slänger sådana som har gått sönder eller inte stänger sig när man knackar på dom och även dom som inte öppnar sig när man har kokat dom
Musslor i vin

Musslor i vin

Fräs vitlök i lite olja. En favorit är musslor i vin så det fick det bli till lunch. Under tiden fixar man musslorna
Musslor med tomat och vitlök

Musslor med tomat och vitlök

Häll på vinet och låt koka ner till ungefär hälften. Skrubba musslorna, dra bort eventuellt skägg och knacka alla öppna musslor lätt mot diskbänken