Här kommer ett litet livstecken och en mycketgod kycklingkebabrulle. Nu till rullen, som är så god och faktiskt enkel att göra hemma, för att inte tala om kebabsåsen, mumma säger jag bara
Mängden krydda man tillsätter bestämmer man så klart själv men jag tog mycket. Kan tänka mig att det blir ännu godare om man ör sin egen kebabkrydda men jag hade missat två av ingredienserna till den så det fick bli Santa Marias färdiga kryddblandning i glasburk istället
Jag tycker det är så mycketgodare än tortillabröden som man äter till tacos. kebabsås. Lägg libabröden på tallrikar och lägg på ordentligt med sallad, gurka, rödlök, tomat, kycklingen och sist kebabsåsen
Köttet släpper rätt mycket vätska så du kan hälla av lite. Att göra egna klyftor i ugnen, en godkebabsås och en klassisk kebabsallad bestående av isbergssallad, tomat och lök blev uppskattat här hemma
Köp hem mycket av nån billig säsongsgrönsak och gör en stor, god sallad med nån enkel vinegrätt (typ olivolja, vatten, salladskrydda, citron) och tunna rödlöksringar
Servera med hemmagjord kebabsås o pizzasallad. Kebabsås. ca 8 skivor serrano skinka (mycketgod italiensk skinka som finns i delikadessen). ca 8 skivor serrano skinka (mycketgod italiensk skinka som finns i delikadessen)