Halvera päronen och lägg dem vidsidan om kycklingen. Kärna ur och finhackachilin. päron. Marinad. Blanda chili, ingefära, citronsaft, sherry, honung och olivoljai en ugnssäker form
Ta ut rotfrukterna när de ärklara, häll över på ett fat och vänd ner bladspenaten i rotfrukterna. Låt såväl kycklingen som rotfrukterna baka iugneni drygt en timma (rotfrukterna tar något kortare tid)
När såsen reducerats är det dags att lägga till lemon curd och marmelad. Mannen är på senaste tid oerhört inspireradi köket och den ena rätten blir godare än den andra
Kycklingenärfärdignär köttsaften ärklar och köttet lossnar från benen. Jag brukar täcka kycklingen med ugnsfolienär den fått finfärg så att den inteblir bränd
Läs på förpackningennär du köper sichuanpeppar för att se om kärnorna fortfarande är kvar. Kycklingenärhär smaksatt med en härlig glaze som innehåller den unika kryddan sichuanpeppar som ger denna rätt en helt ny karaktär
Närkycklingen var klar strödde jag över hackad persilja. Vill man kan man nog likagärna dela kycklingenimunsbitar, bryna bitarna och hälla såsen över och låta den koka ihop på spisen
Det är bra med hel kyckling tycker jag för den lagar ju sig själv när man väl fått in den iugnen. Lagade en hel kyckling för mig själv igårnär jag kom hem
Detta skall puttra på svag värmetillskycklingenärklar. Ta i en buljongtärning av höns och droppa i några stänk citron och smaka av med salt och ev peppar
Igår kväll efter jobbet när jag stod framför matbutikensköttdisk med en sån därtypiskvardags-black-out-vad-tusan-ska-jag-äta-orkar-inteeee-blick hade jag ingenaning om det mästerverk jag skulle komma att skapa